Σύμβουλος του Κουρουμπλή εξόργισε τον Μητσοτάκη! – Γελούσε την ώρα της ομιλίας του [βίντεο]

20/09/17 • 17:30 | UPD 21/09/17 • 08:17

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η σύμβουλος ακούστηκε να γελάει #Μητσοτάκης #Κουρουμπλής

Έντονες αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει με την στάση της μία σύμβουλος του Παναγιώτη Κουρουμπλή που βρέθηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η σύμβουλος ακούστηκε να γελάει και σύμφωνα με μαρτυρίες σχολίασε τα λεγόμενα του προέδρου της ΝΔ.

Όταν το κατάλαβε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα την ώρα που αντάλλασσε σκληρές κουβέντες με τον κ. Κουρουμπλή, αντέδρασε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».

Μάλιστα, λίγο αργότερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, έθεσε το θέμα της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή λέγοντας «την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν  μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη».

Διαβάστε ακόμα:

Κόντρα Μητσοτάκη-Κουρουμπλή στη Βουλή για την καταστροφή στον Σαρωνικό [βίντεο]