Αθήνα Καιρός

Οικονόμου: Ναι της κυβέρνησης στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής – Ανοίγει στις 22 Αυγούστου

4 λεπτά
Οικονόμου: Ναι της κυβέρνησης στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής – Ανοίγει στις 22 Αυγούστου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα και τον ενημέρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε επιστολή με την οποία ζητά την διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης στην Ολομέλεια για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων.

O πρόεδρος της Βουλή με την  σειρά του ενημέρωση την Κυβέρνηση για το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.  Λίγη ώρα αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με δήλωση του  ανέφερε πως «Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη» για να συνεχίσει πως «Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου: 

Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη. Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Ειδήσεις σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης για παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Δεν το γνώριζα και δεν θα το επέτρεπα ποτέ – Τι αλλαγές θα κάνει η κυβέρνηση

Μερομήνια 2022 – 2023: Οι πρώτες προβλέψεις για τον φετινό χειμώνα – Σημαντικές αποκλίσεις στη θερμοκρασία, πού και πότε θα χτυπήσει ο χιονιάς [βίντεο]

Ελληνοτουρκικά: «Μαθήματα ειρήνης» από τον Τσαβούσογλου – «Έλληνες και Ελληνοκύπριοι επιχείρησαν να στείλουν πλοία στην υφαλοκρηπίδα μας»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]