Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στεφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πορεία των ελεύθερων επαγγελματιών και συνομίλησε με ανθρώπους της αγοράς, αλλά και δικηγόρους που συμμετείχαν στην πορεία.
Στις δηλώσεις του άφησε νέες αιχμές για την κυβέρνηση Τσίπρα λέγοντας: «Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο προς όλους ότι ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα προεκλογικά, αυξάνει φόρους, αυξάνει εισφορές, όσο έλεγε για μειώσεις φόρων. Εκθειάζει δήθεν την επενδυτική βαθμίδα και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τώρα έρχεται ο λογαριασμός στους ανθρώπους που δεν αξίζουν τέτοια αδικία.
Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή. Αυτή η εποχή έχει λήξει. Πλέον η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει τον μανδύα της φοροεπιδρομής, εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους».
Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης πέρασε από πολλά μπλοκ (δικηγόρων, ΓΣΕΒΕΕ, ταξί κά) συνομιλώντας με διαδηλωτές για τα προβλήματα τους, ενώ έφτασε με την πορεία διαμαρτυρίας μέχρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο Χ: «Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία».
Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν;
Απροειδοποίητα.
Αδιαμεσολάβητα.
Δώστε μας την ευκαιρία. pic.twitter.com/fSXD6OIdNN— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 22, 2023




















