Αθήνα Καιρός

Μόνο ο Σκουρλέτης δεν κατάλαβε τι είπε ο Μητσοτάκης – Χαμός με τη μίζερη κριτική

6 λεπτά
UPD: 02:04 | 19/05/2022
Μόνο ο Σκουρλέτης δεν κατάλαβε τι είπε ο Μητσοτάκης – Χαμός με τη μίζερη κριτική

Τελικά ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν κατάλαβε ή δεν θέλει να καταλάβει τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κογκρέσο είναι ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» τόνισε ότι δεν μίλησε ο κ. Μητσοτάκης για την Τουρκία! Χαρακτηριστικά είπε: «Μου γέννησε θλίψη, απογοήτευση και αγωνία η χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού. Πρώτα απ’ όλα διότι δεν είχε το σθένος να κατονομάσει την Τουρκία. Δεν μπορείς να αναφέρεσαι -και σωστά- στον αναθεωρητισμό και να μη μιλάς για τον αναθεωρητισμό στη γειτονιά σου, ο οποίος εκπορεύεται από την Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στις παρεμβάσεις των δημοσιογράφων που του είπαν ότι ο τουρκικός τύπος μιλάει για «προκλήσεις Μητσοτάκη» και τον κατηγορεί για όσα είπε ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι όταν μιλούσε για αναθεωρητισμό ο Έλληνας πρωθυπουργός, οι Αμερικανοί βουλευτές και γερουσιαστές, «δεν τον κατάλαβαν. Κατάλαβαν ότι μιλούσε για την Ουκρανία και τη Ρωσία, όχι για την Τουρκία». Συνεχίζοντας έκανε μάλιστα παρατήρηση στους δημοσιογράφους ότι δεν μπορούν να αναλύσουν μία ομιλία βασιζόμενοι σε όσα γράφει ο τουρκικός Τύπος.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Και έρχεται τώρα ο κ. Μητσοτάκης και λέει στους Αμερικανούς “παίξτε τον ρόλο σας”, σαν τον έπαρχο των αποικιών που πάει στην Αρχαία Ρώμη. Γιατί να είμαστε εθνικά υπερήφανοι; Για τον αστείο παραλληλισμό του Κιέβου με το Μεσολόγγι ή για το χειροκρότημα –που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ήταν μεγαλύτερο από αυτό στη Βουλή των Ελλήνων– επειδή ήταν διασκεδαστικός;» αναρωτήθηκε, επιμένοντας ότι η ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν διασκεδαστική για το ακροατήριό του και περιορίστηκε σε μια “ελαφριά συζήτηση που δεν πήγε στα επίδικα». Βέβαια αν ο κ. Σκουρλέτης είχε ακούσει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα ήξερε ότι ο παραλληλισμός του πρωθυπουργού δεν ήταν το Κίεβο με το Μεσολόγγι αλλά η Μαριούπολη!

Ακούστε τι είπε ο κ. Σκουρλέτης

YouTube thumbnail

Δείτε τι πραγματικά είπε στο κογκρέσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

YouTube thumbnail

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη προκάλεσαν έντονα σχόλια στο twitter, κυρίως η αναφορά του περί “διασκεδαστικής” ομιλία του πρωθυπουργού.

Ειδήσεις σήμερα

Κορονοϊός-Άρση μέτρων: Τέλος των περιοριστικών μέτρων σε δύο εβδομάδες – Γιατί θα πετάξουμε τι μάσκες και το νέο κύμα που προβλέπεται το φθινόπωρο

Πάτρα: «Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» – «Βόμβα» από τον ιατροδικαστή Γαλεντέρη

Γαλάτσι: Συλλήψεις πέντε ανηλίκων σε συμπλοκή μαθητών απο δύο σχολεία – Σε ένα από αυτά φοιτούσε ο 14χρονος

Αποστολή στις ΗΠΑ – Συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν: Στήριξη σε Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και ενέργεια

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]