Αθήνα Καιρός

Με κάταγμα στη γνάθο ο Γραμμένος στη ΓΑΔΑ – Αμετανόητος ο Φλώρος [βίντεο]

3 λεπτά
Με κάταγμα στη γνάθο ο Γραμμένος στη ΓΑΔΑ – Αμετανόητος ο Φλώρος [βίντεο]
Κωνσταντίνος Φλώρος - Βασίλης Γραμμένος

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, (24/4), ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο, εντός της Βουλής.

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται και ο κ. Φλώρος ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 10 έτη για άσκηση βίας κατά κυβερνητικού προσώπου, ενώ αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Για κατάθεση ως μάρτυρας έχει προσέλθει στη ΓΑΔΑ και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Γεωργαντάς.


Βουλή: Μικρό κάταγμα στην γνάθο ο Γραμμένος

Με μικρό κάταγμα στη γνάθο φέρεται να διαγνώστηκε από το ιατρείο της Βουλής ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή, εκλεγμένο με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει συλληφθεί και έχει πάρει πλέον τον δρόμο προς το αυτόφωρο. Η δίωξη θα γίνει με το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, που αναφέρει πως η βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του επισύρει ποινή μέχρι και 10 ετών.

Ο πρόεδρος της Βουλής επέβαλε την ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί από τη Βουλή, όμως δεν υπάρχει διαδικασία άρσης της ασυλίας, καθώς παρακάμπτεται με την ενεργοποίηση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα. Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βασίλης Γραμμένος φέρεται, σύμφωνα με το «Star», να του έχει προκαλέσει μικρό κάταγμα στη γνάθο και έχει μεταφερθεί στο ΓΝΑ.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]