Νέα επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, μη μπορώντας να κρύψει πλέον την ανησυχία του για την τροπή των δημοσκοπήσεων.
«Εμείς δεν έχουμε συνεργαστεί κυβερνητικά με τη Ν.Δ. και η πολιτική μας διαδρομή απέναντι στη Δεξιά είναι απολύτως καθαρή», είπε ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να “σπιλώσει” το ΠΑΣΟΚ για τη συγκυβέρνηση 2012-2015, προσποιούμενος πως αγνοεί χιλιάδες αναφορές για τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.
«Δεν πιστεύω, λοιπόν, ότι υπάρχει πολίτης σε αυτή τη χώρα που να θεωρεί πιθανό να δει εμένα στα ίδια κυβερνητικά έδρανα με τον κ. Μητσοτάκη. Κι όχι μόνο με τον Μητσοτάκη. Αλλά και με τον Πιερρακάκη, τον Δένδια, τον Χατζηδάκη, τον Βενιζέλο ή τον Στουρνάρα, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ρίχνοντας άλλο ένα βέλος κατά του ΠΑΣΟΚ. «Εμείς με τη Δεξιά είμαστε ασύμβατες ευθείες. Μην το ταλαιπωρούμε άλλο. Αλλοι όμως πρέπει να ξαναδούν τις ευθείες και τις τεθλασμένες τους γραμμές…», συνέχισε. Και κατέληξε: «Υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προτιμούν μία κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ. παρά μία κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό την ΕΛΑΣ».
Αμεση ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη. «Δυστυχώς για εσάς, κύριε Τσίπρα, η Ιστορία δεν ξαναγράφεται. Η δημοκρατική παράταξη δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Συμμεριζόμαστε τον πολιτικό πανικό του κόμματος ΕΛΑΣ», σημειώνει και προσθέτει ότι «ο κ. Τσίπρας σήμερα έπεισε και τον πιο καλοπροαίρετο απέναντί του ότι κάνει μονομέτωπο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ». «Ο πολιτικός που άνοιξε την πόρτα στα funds και συμφωνεί με τη Νέα Δημοκρατία στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, στη μη επαναφορά του 13ου μισθού και της 13ης σύνταξης, ο χειροκροτητής του νόμου Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ο πολιτικός συνεργάτης της Ακροδεξιάς του Π. Καμμένου και πολιτικός “χρυσός χορηγός” του κ. Μητσοτάκη έχει πια αποκαλυφθεί», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη.





















