Λεβέντης για Τσίπρα: Και εδώ να ήταν ο άσχετος θα απαντούσε στους Τούρκους;

02/12/16 • 14:23 | UPD 02/12/16 • 14:24

«Καμία σοβαρή κουβέντα από τον Αλέξη Τσίπρα» δεν έχει ακούσει ο Βασίλης Λεβέντης εδώ και δύο χρόνια. Εξαίρεση, όπως είπε, αποτελεί η πρότασή του για απλή αναλογική.

Με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha πως « και εδώ να ήταν «ο άσχετος, θα απαντούσε στους Τούρκους; Θα έλυνε τα οικονομικά; Καλύτερα που ήταν έξω».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε «αν το σύμβολο του Τσίπρα είναι ο Κάστρο, τότε η Ελλάδα κακώς που τον έχει στη Βουλή».

Ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε «φλερτ» με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στόχος του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να τον εξοντώσουν.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ο κ. Λεβέντης είπε πως «οι Τούρκοι εκ του ασφαλούς «μας χορεύουν στο ταψί» και πρόσθεσε ότι «η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να τα έχουμε καλά με την Ευρώπη για να φοβούνται».

Κλείνοντας, ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το θέμα των υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, αν και εκτίμησε πως μπορεί να πρόκειται περί υπερβολών γιατί «είναι και μυγιάγγιχτο».