Αθήνα Καιρός

Καιρίδης για Τέμπη: Ο Πρωθυπουργός επανέφερε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις

2 λεπτά
Καιρίδης για Τέμπη: Ο Πρωθυπουργός επανέφερε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις
Δημήτρης Καιρίδης

«Αντιμετωπίσαμε το ζήτημα των Τεμπών με καθυστέρηση επικοινωνιακά. Ο Πρωθυπουργός όμως στη Βουλή το επανέφερε στις σωστές του διαστάσεις», επεσήμανε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Σε ρυθμούς επικαιρότητας» με τον Αλφόνσο Βιτάλη .

Τόνισε ότι είναι σοκαρισμένος από την τοξικότητα και το δηλητήριο των περισσότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης στην υπόθεση των Τεμπών.

Ερωτηθείς αν πολεμούν την Κυβέρνηση συμφέροντα , σημείωσε πως δεν μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με όσους λένε ότι επιχειρηματικά και μεγάλα συμφέροντα δεν θέλουν ισχυρές κυβερνήσεις, αλλά κατακερματισμένες και αδύναμες. Τόνισε δε πως η επιβεβαίωση της αυτοδυναμίας της ΝΔ και της αύξησης των ποσοστών της στις πρόσφατες εκλογές , κάποιους δυσαρεστεί.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]