Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Λάρισα: Συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Εκκενώθηκε το κτίριο

Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να λέει το ΠΑΣΟΚ που είχε τη διοίκηση της περιφέρειας Κρήτης ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν κατάλαβαν πώς τα δηλωθέντα πρόβατα από 2 εκατ. πήγαν στα 8

2 λεπτά
Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να λέει το ΠΑΣΟΚ που είχε τη διοίκηση της περιφέρειας Κρήτης ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν κατάλαβαν πώς τα δηλωθέντα πρόβατα από 2 εκατ. πήγαν στα 8
Άδωνις Γεωργιάδης

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του ως προς την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την αύξηση του αριθμού των αιγοπροβάτων στην Κρήτη την περίοδο 2017-2021 άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού εξήγησε ότι «οι περιφέρειες έχουν τις κτηνιατρικές υπηρεσίες που κάνουν ελέγχους για τον ΟΠΕΠΕΚΕ» τόνισε ότι «στην προκειμένη περίπτωση το σκάνδαλο εντοπίζεται ειδικά στην Κρήτη και εκεί το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αντιπολίτευση στην περιφέρεια αλλά κυβέρνηση. Άρα δεν μπορεί να λέει ότι οι δικοί μου άνθρωποι που κυβερνούσαν στην περιφέρεια δεν κατάλαβαν ότι από το 2017 έως το 2021 πήγαν από τα 2 στα 8 εκατ. τα δηλωθέντα αιγοπρόβατα».

«Αν υποκρίνεται το ΠΑΣΟΚ το ανήξερο δεν τον πιστεύει ούτε ο γιος μου που είναι 10 ετών» σχολίασε ο υπουργός Υγείας κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι σκοπός του είναι να κάνει «πολιτική φασαρία»

Διευκρίνισε, δε, ότι «ναι στην αρχική εκδοχή της τεχνικής λύσης από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προβλεπόταν η δήλωση αιγοπροβάτων από την Κρήτη στα Γρεβενά, την Κοζάνη κ.α. και τα νησιά προστέθηκαν όταν καλύφθηκαν όλοι οι βοσκότοποι στην ηπειρωτική χώρα το 2015».

Υπενθύμισε, επίσης, ότι «εισηγητής του άρθρου 86 ήταν το ΠΑΣΟΚ στην αναθεώρηση του 2000 με εισηγητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο» για το αμελητί όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα και το αν μπορεί εισαγγελέας να ασκήσει ποινική κρίση.

«Εμείς κρίνουμε ότι δεν υπάρχουν ποινικά αδικήματα για να παραγραφούν, δεν υφίσταται παραγραφή σε κάτι που δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα. Το άρθρο 86 αναθέτει στους βουλευτές την ποινική αξιολόγηση, δεν μπορούμε να ονομάζουμε χούντα την τήρηση του Συντάγματος


Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]