Αθήνα Καιρός

Εύα Καϊλή – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά – Η πρώτη αντίδραση

3 λεπτά
Εύα Καϊλή – Σοσιαλδημοκράτες: Έχουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά – Η πρώτη αντίδραση

Για "μηδενική ανοχή στη διαφθορά" κάνουν λόγο οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες, μετά το δημοσίευμα που θέλει την Εύα Καϊλή να ερευνάται για εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφθοράς.

«Είμαστε απηυδισμένοι από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Η ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά» τονίζεται. «Δεν θα σχολιάσουμε δημόσια τις εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες» προσθέτει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των Σοσιαλδημοκρατών αναλυτικά 

«Αντιδρώντας σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με βελγική έρευνα για καταγγελίες διαφθοράς, που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά από τα βελγικά μέσα ενημέρωσης Le Soir και Knack, η Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δηλώνει: «Είμαστε απηυδισμένοι από τους ισχυρισμούς για διαφθορά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Η ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε μια ενδελεχή έρευνα και την πλήρη αποκάλυψη. Θα συνεργαστούμε πλήρως με όλες τις ανακριτικές αρχές. Σε αυτό το πνεύμα,. 

»Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, έως ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητάμε την αναστολή των εργασιών για τυχόν φακέλους και ψηφοφορίες στην Ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδιαίτερα την απελευθέρωση του καθεστώτος βίζας και προγραμματισμένες επισκέψεις».

Ειδήσεις σήμερα

Εύα Καϊλή: Κλήθηκε σε ανάκριση για δωροδοκίες από αξιωματούχους του Κατάρ – Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ

Δίκη για Μάτι: Η συγκλονιστική κατάθεση για τα καμμένα μωρά και τις μανάδες και η ενόχληση της υπεράσπισης για τις φωτογραφίες των θυμάτων

«Το αγόρι μέσα στο κουτί»: 65 χρόνια μετά, η αστυνομία ανακάλυψε το όνομα του δολοφονημένου παιδιού

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]