«Δεν πιστεύω ότι το χειρίστηκε καλά για τον εαυτό του και πιστεύω ότι τώρα έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα του», είπε αρχικά η κ. Μπακογιάννη. Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να παραιτηθεί απάντησε «ναι», ενώ πρόσθεσε ότι αυτό θα ήταν καλό «και για την προστασία του ίδιου».
«Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 20 χρόνια», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «είναι σαφές ότι πρόκειται για κάτι παράτυπο».
«Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ άσχημη, έχει κόστος για εμάς και μας έχει στεναχωρήσει και σε επίπεδο ΚΟ και σε επίπεδο κόμματος», σχολίασε στο τέλος.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ιράν: Δεξαμενόπλοια αναχωρούν από τον Κόλπο και διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: Σε εξέλιξη η μεταγωγή των τριών κατηγορουμένων για τον θάνατο της Μυρτούς – Οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ιράν: Ανοίγει μερικώς τον εναέριο χώρο του, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου