Κατήργησε το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ η Γεννηματά – Έκτακτο συνέδριο το συντομότερο δυνατόν

25/04/17 • 14:14 | UPD 25/04/17 • 14:15

Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου και του ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό ανακοίνωσε η κυρία Γεννηματά. «Η εσωστρέφεια δε μπορεί να συνεχιστεί, σημείωσε και κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους προσωπικούς τους ρόλους.

«Κάποιοι κολλημένοι σας θεωρούν διορισμένους, τους αφήνουμε πίσω» τόνισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κυρίων Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για καπετανάτα και εστίασε την τοποθέτησή της στα γεγονότα της Κεντρικής Επιτροπής. Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ευθεία υπονόμευση!

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι και καθαρές απαντήσεις» κατέληξε κατηγορώντας τους διαφωνούντες ότι επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ανακοίνωσε τέλος τη δημιουργία Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου με συντονιστή ο οποίος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα του κόμματος. Αντίστοιχα οι αρμοδιότητες του πολιτικού συμβουλίου θα μεταβιβαστούν στην γραμματεία της ΚΟΕΣ.