Χαρδαλιάς από τη Λέσβο: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Χαρδαλιάς από τη Λέσβο: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Φυλάκια και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες όποτε και αν χρειαστεί να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να υπερασπιστούν το γαλάζιο της σημαίας μας, του ουρανού μας και του Αιγαίου μας», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, «ότι παραμένουμε ψύχραιμοι, παραμένουμε νηφάλιοι, παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Θάλασσας».

Ν. Χαρδαλιάς : Έτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα | 11/02/22

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version