Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας και οι άλλοι μνημονιακοί πρωθυπουργοί να μπουν φυλακή

30/03/17 • 14:36 | UPD 30/03/17 • 14:38

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η  επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,  στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως πρέπει να πάει φυλακή.

Μιλώντας στον «Real Fm» είπε:«Τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή. Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή. Αυτό ισχύει για όλους τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που υπηρετεί τα μνημόνια».

Επίσης υποστήριξε ότι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή: «Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του 2015, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού».