Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά, εισηγείται στην ολομέλεια της Βουλής, η κοινοβουλευτική επιτροπή δεοντολογίας.
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη κατά του πρώην υπουργού Επικρατείας, για συκοφαντική δυσφήμηση (υπόθεση λεγόμενου περούκα-γκέιτ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ τάχθηκαν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, κατά οι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και ΜέΡΑ25, ενώ “παρών” δήλωσε η Ελληνική Λύση.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
- Τραγωδία στο Καματερό: Από σόμπα πήρε φωτιά το σπίτι και βρήκαν φρικτό θάνατο οι δύο ανήλικοι
- Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη δημοσίως, έκανα μία απαράδεκτη πράξη
- Κορονοϊός – εμβόλια: Από αύριο και τα παιδιά 5-11 ετών στη … μάχη της ανοσίας – Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν
- Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν με κορονοϊό
- Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα
- Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί έλειψε από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

















![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)


