Μητσοτάκης για Μπογδάνο: Οποιος ξεπεράσει τα όρια, δεν έχει θέση στην ΚΟ της ΝΔ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μητσοτάκης για Μπογδάνο: Οποιος ξεπεράσει τα όρια, δεν έχει θέση στην ΚΟ της ΝΔ

Στην τριτολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ απαντώντας στις αιχμές του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά.

Ο κ.Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά «όταν ζητήσαμε την ψήφο του ελληνικού λαού, δεσμευθήκαμε πως δεν θα ξύνουμε πληγές του παρελθόντος. Οποιος ξεπεράσει τα όρια θα γνωρίζει ότι δεν έχει θέσει στην ΚΟ της ΝΔ».

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version