Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νέο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νέο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί τη Δευτέρα στις 09:30, στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου.

Παράλληλα, στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Φάρσαλα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Αυγούστου δόθηκε στα παιδιά και την κοινότητα του Δαμασίου το νέο σχολείο που χτίστηκε στη θέση εκείνου που είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια του καταστροφικού σεισμού στην Ελασσόνα τον περασμένο Μάρτιο.

«Το Μάρτιο ο σεισμός κατέστρεψε το Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον Διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα το καινούργιο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρόνια», είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version