Παιδιά από το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας δέχθηκε στο γραφείο του ο Φλαμπουράρης

24/02/17 • 14:05 | UPD 24/02/17 • 14:05

Μία διαφορετική επίσκεψη είχε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς δέχτηκε στο γραφείο του 17 παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, τα οποία ντυμένα με αποκριάτικες στολές του ευχήθηκαν «καλές απόκριες» και «καλά κούλουμα».

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Επικρατείας, ο κ. Φλαμπουράρης δέχθηκε «μία επίσκεψη εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες. Δεκαεπτά παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας εισήλθαν στο γραφείο του, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15, ντυμένα με πολύχρωμες αποκριάτικες στολές, προκειμένου να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο «καλές απόκριες» και «καλά κούλουμα»!

Τραγούδησαν, του διηγήθηκαν μία μικρή παιδική ιστορία που είχαν ετοιμάσει και ακολούθως πόζαραν με χάρη δίπλα του. Ο κ. Φλαμπουράρης δεν σταμάτησε να χαμογελά όση ώρα περιτριγυριζόταν από τους λιλιπούτειους επισκέπτες. Συνομίλησε επί ώρα μαζί τους, αστειεύτηκε, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στη ζωή και τους κέρασε φυσικούς χυμούς και λιχουδιές από τον μικρό αυτοσχέδιο μπουφέ που στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά».