Εξω φρενών έγινε ο Λοβέρδος για την κοροϊδία της Γεροβασίλη – Επίθεση και στον Μουζάλα

24/02/17 • 13:50 | UPD 24/02/17 • 13:50

Εξω φρενών έγινε ο Ανδρέας Λοβέρδος με την παρουσία της Ολγας Γεροβασίλη στην Βουλή.

Ο λόγος ήταν πως η ίδια τον είχε ενημερώσει πως θα λείπει στο εξωτερικό και δεν θα μπορέσει να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα: «Τι θεωρούν; Ότι  η εθνική αντιπροσωπεία είναι η αυλή τους, το σπιτάκι τους;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «Τι προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής για υπουργό που ψεύδεται ενώπιον της Ολομέλειας; Είπατε ότι η κυρία Όλγα  Γεροβασίλη λείπει στο εξωτερικό. Όμως την είδα λίγο πριν να κάθετε στα υπουργικά. Το ίδιο είπε και χθες στους συνεργάτες μου. Τι φοβάται; Η ερώτησή μου είναι επίκαιρη για την αντιμετώπιση αποφάσεων του ΣτΕ. Πως είναι δυνατόν να λέει το γραφεί της στο γραφείο μου ότι λείπει στο εξωτερικό να το λέτε και εσείς και να είναι εδώ πριν από 10 λεπτά. Είναι θεομπαίχτες και για μικρά και μεγάλα θέματα».

Στην συνέχεια επιτέθηκε στον Γιάννη Μουζάλα που χαμογέλασε ειρωνικά: «Εσύ να μην γελάς μεγάλε. Είσαι εδώ γιατί συνοδεύεις υπουργό. Δεν έχεις δικαίωμα να φέρεσαι εδώ όπως φέρεσαι με τους κολλητούς σου» αντέδρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος υπενθύμισε ότι έχει ήδη καταθέσει δύο επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με τις καταγγελίες του δεύτερου για την τιμολόγηση των φαρμάκων. «Του έκανα 2 φορές επίκαιρη ερώτηση και τον κάλεσα να έρθει να δούμε αν έχει δίκιο. Έστειλα στην κυρία Ράικου όλα τα στοιχεία που δείχνουν τα αντίθετα από όσα ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας. Το θράσος του είναι αντίστοιχο με την ανανδρία του»