Προσφυγόπουλα και στα ιδιωτικά σχολεία θέλει ο Ζουράρις

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Προσφυγόπουλα και στα ιδιωτικά σχολεία θέλει ο Ζουράρις

Την πρόθεσή του να καταθέσει πρόταση στο  στο υπουργικό συμβούλιο να φιλοξενούνται τα προσφυγόπουλα κια στα ιδιωτικά σχολεία εξέφρασε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

«Θα προτείνω στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο να συμμετάσχουν και τα ιδιωτικά σχολεία στην φιλοξενία των προσφυγόπουλων», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North88.

Σημείωσε πως και τα ιδιωτικά σχολεία μετέρχονται της δημόσιας εκπαίδευσης και άρα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν παιδιά προσφύγων που τώρα φιλοξενούνται σε δημόσια σχολεία.

Επεσήμανε πως η συμμετοχή των προσφυγόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία θα είναι κάτι που θα εξυψώσει το κύρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης και πως η χρηματοδότηση, θα εξασφαλιστεί από τις επιδότησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είναι για τους πρόσφυγες.

Μάλιστα προανήγγειλε και κίνητρα λέγοντας πως οι ιδιοκτήτες σχολείων που θα φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν χαμηλότερη φορολογία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version