Με δήλωση της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικρίνει την κυβέρνηση για ανοχή στην αστυνομική αυθαιρεσία ενώ παράλληλα καταγγέλλει όσους επιδιώκουν αναταραχή και μπάχαλο.
«Την ώρα που η χώρα περνά δραματικές στιγμές, η κυβέρνηση διχάζει και προκαλεί με τον αυταρχισμό της και ευνοεί όσους επιδιώκουν την αναταραχή», τονίζει η κ. Γεννηματά στη δήλωσή της και επισημαίνει ότι «η δημόσια ζωή επιβάλλεται να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας». «Αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης. Ας την αναλάβει»
, αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Μητσοτάκης για Κυπριακό: Προϋπόθεση για λύση η πλήρης απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων
Κορωνοϊός – Πελώνη: Στόχος το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων πριν το τέλος Μαρτίου
ΣΥΡΙΖΑ: Ξανακόλλησαν τον ιό της… κινδυνολογίας – Διαρροή σεναρίων περί πρόωρων εκλογών


![Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη: Συνομίλησε με πολίτες και έπαιξε τάβλι σε καφέ «Να φορτίσετε μπαταρίες το καλοκαίρι» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/tavli-mitsotakis-300x200.jpg)



















