ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν αποκαλύπτει την επιστολή Τσακαλώτου για να κρύψει πως επιθυμεί «αέναη λιτότητα»

27/12/16 • 11:56 | UPD 27/12/16 • 12:00

Να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Τσακαλώτου με την οποία δεσμεύτηκε για ««κόφτη» στις συντάξεις σε περίπτωση μη επίτευξης του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα ζητά ξανά η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται γιατί ακόμα δεν έχει γίνει αυτό τρεις ημέρες μετά την αποστολή της επιστολής.

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του, η επιστολή «θα αποκαλύψει ότ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης».

Ανεβάζονας τους τόνους κατά του Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ τον κατηγορεί ότι «θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία» και ότι «έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα».

«Αν η Κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η Κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;

Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια.

O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία.

Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση.

Αν η Κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα».

Copy link
Powered by Social Snap