Πέθανε ο πολιτευτής του Ποταμιού Τάσος Καρκαντζέλης

22/12/16 • 15:58 | UPD 22/12/16 • 16:02

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πολιτευτής του Ποταμιού Τάσος Καρκαντζέλης σκορπώντας θλίψη στους οικείους του. Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, αποχαιρετά τον Δραμινό επιχειρηματία.

«Ο Τάσος Καρκαντζέλης, βρέθηκε κοντά στο Ποτάμι, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές του 2014 όταν προτάθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας φίλων και τελικά επελέγη ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος.

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας, αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης και εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ υποστήριξε δεκάδες εταιρείες και δήμους μέσα από ευρωπαϊκά και εγχώρια αναπτυξιακά προγράμματα.

Μετά από 18 χρόνια στις επιχειρήσεις ο Τάσος επέστρεψε στο χωριό σε μια προσπάθεια να δώσει ζωή στα εγκαταλελειμμένα χωράφια της οικογένειάς του. Και ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική του φάρμα. Ένα όνειρο που έμεινε στη μέση μετά τον απρόσμενο θάνατό του.

Για μας ο Τάσος δεν υπήρξε μόνο ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος, μα ένας δημιουργικός ασυμβίβαστος άνθρωπος που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα. Θα μας λείψει. Και ιδιαίτερα θα μας λείψουν οι ξαφνικές τους εμφανίσεις στα γραφεία και στις εκδηλώσεις του Κινήματος, φορτωμένος με χυμούς και φρούτα από το κτήμα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δύο γιούς του, την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους»