«Πόλεμος» Τόσκα-Καμίνη για τα Εξάρχεια: Είναι συκοφάντης γιατί η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιτυχίες, λέει ο υπουργός

22/12/16 • 13:00 | UPD 22/12/16 • 13:02

Απάντηση στον Γιώργο Καμίνη που τον κατηγόρησε για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο όπου αντιεξουσιαστές έκαψαν τρόλεϊ, έδωσε ο Νίκος Τόσκας.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων είχε καλέσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παραιτηθεί.

«Αναρωτιέμαι πέρα από το αν είναι θεσμικά σωστό, τόσα χρόνια που καιγόταν η Αθήνα γιατί δεν είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο; Γιατί δεν φρόντισε να γίνει κτήριο για τους ναρκομανείς που είχε υποσχεθεί από το Σεπτέμβριο;» ξεκίνησε την απάντησή του ο κ. Τόσκας.

Χαρακτήρισε, επίσης, «κολπάκια» την άποψη του δημάρχου Αθηναίων για «καλή αστυνομία και κακό υπουργό». «Η αστυνομία ενεργεί κάτω από τις οδηγίες του υπουργού και συγκεκριμένα έγω είμαι κοντά στα επιχειρησιακά βήματα και αυτό έχει φανεί» συμπλήρωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία.

Κατηγόρησε, επίσης, τον δήμαρχο Αθηναίων για «περισσή εμπάθεια» λέγοντας ότι «έχει αποδυθεί σε μια εκστρατεία συκοφάντησης. Εγώ δεν θα μπω στο παιχνίδι, θα τον αφήσω μόνο του».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέληξε ότι ο κ. Καμίνης ίσως έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες, δεν με ενδιαφέρουν. Από συνήγορος του πολίτη έχει γίνει συνήγορος άλλων αντιλήψεων, δεν τον αναγνωρίζω».