Με κρασί και μαντινάδα η απάντηση Πολάκη στον Άδωνι [εικόνα]

21/12/16 • 14:50 | UPD 21/12/16 • 14:50

Στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης την απάντησή του στην μήνυση που κατέθεσαν την Τρίτη εις βάρος του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, για όσα ειπώθηκαν στον άγιο καυγά μεταξύ τους στην Βουλή για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κύριος Πολάκης ανέβασε μια φωτογραφία, όπου ο ίδιος και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης κρατούν στα χέρια τους υψωμένα δυο ποτήρια κρασί και ποζάρουν γελαστοί. Ο υπουργός συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής μαντινάδα: «Εμείς θα το γλεντίζουμε κι όπου το βγάλει η βράση, ή που θα σιάξει η δουλειά, ή που θα σιοχαλάσει».

Για να μην υπάρξουν τέλος… παρεξηγήσεις αναφορικά με το σε ποιον την απευθύνει, φρόντισε να γράψει πρώτο – πρώτο και με κεφαλαία γράμματα το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη, συμπληρώνοντας «ΕΣΥ κάνε μηνύσεις…»

Ο κύριος Πολάκης δεν παραλείπει να προσθέσει πως η φωτογραφία είναι από «το γλέντι με τους ΑΣΕΠ 98 στη Ρογδιά Ηρακλείου», από την γιορτή δηλαδή για τον διορισμό, μετά από 18 χρόνια, των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ το 1998.