Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γερμανία και Τουρκία

20/12/16 • 13:51 | UPD 20/12/16 • 13:51

Τα συλλυπητήρια και τον αποτροπιασμό του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου για τις επιθέσεις σε Γερμανία και Τουρκία μετέφερε ο γγ της Προεδρίας στους επικεφαλής των δύο διπλωματικών αντιπροσωπειών.

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας πρέσβης, Γιώργος Γεννηματάς, επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Πέτερ Πέτερ Σόοφ και του εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική ενέργεια στο Βερολίνο, καθώς και την απερίφραστη καταδίκη της.

Ο κ. Γεννηματάς εξέφρασε στον Γερμανό διπλωμάτη τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στις οικογένειες των θυμάτων.

Επίσης ο κ. Γεννηματάς κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, επικοινώνησε σήμερα με τον πρεσβευτή-σύμβουλο στην Αθήνα (ο πρέσβης κ. Μασλώφ απουσιάζει), Όλεγκ Μπρετίχιν, και του εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή ειδεχθή τρομοκρατική πράξη που είχε ως θύμα τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα εν ώρα καθήκοντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copy link
Powered by Social Snap