Μήνυση στον Παύλο Πολάκη κατέθεσαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου

20/12/16 • 11:51 | UPD 20/12/16 • 11:53

Μήνυση στον Παύλο Πολάκη κατέθεσαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τη σύζυγό του σε συνεδρίαση στη Βουλή

«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, αναρτώντας και φωτογραφίες από τη μήνυση.

Ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει προσωπική επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας. Ο βουλευτής της ΝΔ, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού, του είε «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια. Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια. Tα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».