ΝΔ: Ταυτισμένη με τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

19/12/16 • 20:48 | UPD 19/12/16 • 20:48

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναφέρει πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ταυτισμένη με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου και η κομματική «ΑΥΓΗ» με μέτοχο offshore εταιρία.

Επίσης προτρέπει τον Τσίπρα να αφήσει τα κηρύγματα και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ταυτισμένη με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου και η κομματική “ΑΥΓΗ” με μέτοχο offshore εταιρία, ξαναχτύπησαν.

Επανήλθαν στο θέμα των δανείων της εταιρίας “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” για να αποκρύψουν το σκάνδαλο της δανειοδότησης της “ΑΥΓΗΣ” με την εγγύηση της μελλοντικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.

Καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να αφήσει τα κηρύγματα και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, που ο ίδιος και η πολιτική του δημιούργησαν».