Γεωργιάδης: Λάσπη και ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα από Βρυξέλλες

19/12/16 • 10:20 | UPD 19/12/16 • 10:20

Για λάσπη και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με δημοσιεύματα ότι του έγινε τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες πριν αλλάξει στάση η ΝΔ στη Βουλή για το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ψηφίζοντας «Παρών» αντί για «Ναι».

Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι το Μέγαρο Μαξίμου το παρουσίασε ως επικοινωνία με την σκληρή πτέρυγα των δανειστών, ενώ εκείνος διευκρίνισε ότι απλώς μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στην βελγική πρωτεύουσα για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κατηγόρησε επίσης τους υπουργούς Παππά και Πολάκη ότι συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος πάλι στο σταθμό μας το πρωί του Σαββάτο.

Όπως διευκρίνισε, αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με το πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Η κόντρα έλαβε διαστάσεις το βράδυ της Κυριακής, όταν το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ για αλλαγή ότι άλλαξε γραμμή «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών» που έδωσαν τη σχετική εντολή.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και οι δυο για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.