Στην Κρήτη θα μεταβεί την Τρίτη ο Τσίπρας

19/12/16 • 09:13 | UPD 19/12/16 • 09:13

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί την Τρίτη,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη επαφή του κ. Τσίπρα με στελέχη και ψηφοφόρους θα γίνει στο Πολύκεντρο Μοιρών στο Ηράκλειο, ενώ θα ακολουθήσει επίσημη υποδοχή στη Γέργερη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα γίνει η ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Ο πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο και την επόμενη μέρα, την Τετάρτη, θα επισκεφθεί το Λασίθι και συγκεκριμένα την περιοχή της Κριτσάς, όπου θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς, και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξάλλου, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου παραχωρεί συνέντευξη τύπου για το τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, ενώ εκκρεμεί εάν στο μεσοδιάστημα, δηλαδή μεταξύ Μεσσαράς και ομιλίας στο «Ατλαντίς», ο κ. Τσίπρας δει τελικά τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.