Γεννηματά: Οι παλικαρισμοί Τσίπρα είναι το φύλλο συκής να κρύψει το νέο μνημόνιο

18/12/16 • 15:58 | UPD 18/12/16 • 15:58

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τους πολιτικούς χειρισμούς του τελευταίου διαστήματος και το σκηνικό «ρήξης» που στήνεται με τους Θεσμούς, εξαπολύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με δήλωσή της, θέτοντας στο τραπέζι το αίτημα πρόωρων εκλογών.

Η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιδίδεται σε «ρετρό παλικαρισμούς» τους οποίους η ίδια χαρακτηρίζει «φύλλο συκής» για να αποκρύψει ότι συζητά ήδη νέα επώδυνα μέτρα και νέο Μνημόνιο.

«Η διαπραγμάτευση χωρίς σχέδιο και με ρετρό παλικαρισμούς του κ Τσίπρα, έδωσε την ευκαιρία στους ακραίους συντηρητικούς της Ευρώπης για νέες καθυστερήσεις και απειλές με αδιέξοδα. Συζητά ήδη τα νέα επώδυνα μέτρα ,το νέο μνημόνιο, αναζητώντας το φύλλο συκής για να τα κρύψει. Η χώρα χάνει όμως πολύτιμο χρόνο και η οικονομία μας χάνει ευκαιρίες για επενδύσεις και θέσεις εργασίας», σημειώνει χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.

Στο πλαίσιο αυτό η ίδια τονίζει πως «όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο», επαναλαμβάνοντας τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής με στόχο μία κυβέρνηση με εθνική συνεννόηση.