Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη

17/12/16 • 12:12 | UPD 17/12/16 • 12:13

Την αναγκαιότητα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στη χώρα αλλά και την Ευρώπη θα επισημάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπερτονίζοντας τη «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας  (στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Chris & Eve Mansion»).

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κύριος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενους, ενώ θα επισκεφθεί και στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Το πρόγραμμα του ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με επισκέψεις στο Μουσείο Αβδήρων και κατόπιν στο δημαρχείο Μύκης. Το μεσημέρι θα έχει σύσκεψη στην Περιφέρεια με Δημάρχους Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το βράδυ θα μιλήσει στην Κομοτηνή.

Την Κυριακή θα επισκεφθεί διαδοχικά το στρατιωτικό φυλάκιο και το αστυνομικό τμήμα στους Κήπους του Έβρου και την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία. Ακολούθως θα μετάσχει σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου και θα κλείσει το πρόγραμμα του με επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο την περιοδεία στη Θράκη που επρόκειτο να κάνει προ 15νθήμερου αλλά την ανέβαλε για να μην συμπέσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε την ίδια περίοδο την περιοχή.

Copy link
Powered by Social Snap