Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν εκλογές

17/12/16 • 10:52 | UPD 17/12/16 • 10:52

«Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση τον Γενάρη,οι λόγοι θα είναι καθαρά πολιτικοί. Ο Σόϊμπλε θέλει την ύπαρξη του ΔΝΤ και τα επόμενα χρόνια στην χώρα μας. Δεν υπάρχουν λόγοι πολιτικής ύπαρξης του ΔΝΤ στην Ελλάδα» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κύριος Σκουρλέτης σχετικά με την παροχή του έκτακτου βοηθήματος τόνισε ότι «είναι προσχηματικό το ότι δεν τους ενημερώσαμε ότι θα το δίναμε. Εξάλλου δεν μπορούμε να τους παραδοθούμε τελείως. Ήμασταν εντάξει με την επίτευξη των στόχων μας και θα δώσουμε αυτό το βοήθημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει».

Κατηγορηματικός στο θέμα των εκλογών ήταν ο υπουργός Εσωτερικών.«Δεν έχει ανάγκη η χώρα εκλογές. Δεν ωφελεί κανέναν. Ούτε την Ευρώπη. Δεν έχει σκοπό η κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές».

Ο κύριος Σκουρλέτης επισήμανε ότι «εφόσον υπάρξει ανάκαμψη το 2017, όπως δείχνουν τα στοιχεία, θα υπάρξουν μέτρα ανακούφισης για τον ελληνικό λαό που τόσα χρόνια περνάει δύσκολα. Δεν μπορούν να υπάρξουν νέα μέτρα. Τελεία και παύλα Δεν έχει ο λαός αντοχές για νέα μέτρα.»