Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας τρέμει τη λαϊκή ετυμηγορία

15/12/16 • 21:31 | UPD 15/12/16 • 21:31

«Η δημαγωγία Τσίπρα με το μέρισμα–κοροϊδία στους συνταξιούχους έχει πέσει στο κενό» δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμμετέχοντας στην αποψινή πορεία των συνταξιούχων.

«Στο κενό πέφτουν και τα πολιτικά παιχνίδια εντός και εκτός της χώρας που παίζει ο Τσίπρας με άλλοθι το μέρισμα – κοροϊδία στους συνταξιούχους» συμπλήρωσε, εκτιμώντας πως κανένα τέτοιο «φιλοδώρημα», δεν μπορεί να εξωραΐσει «το νέο επαχθέστατο τέταρτο μνημόνιο, που ήδη ο Τσίπρας έχει συνομολογήσει».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κύριος Λαφαζάνης σημείωσε πως η ΛΑΕ δεν φοβάται τις εκλογές. «Εκείνος που σίγουρα τρέμει την εκλογική αναμέτρηση και θέλει να την αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί θα συντριβεί από τη λαϊκή ετυμηγορία» εκτίμησε.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει ένα μεγάλο πολιτικό και εκλογικό μέτωπο «όλων των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων», το οποίο με τη σύστασή του «είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αρχή του τέλους της μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας».