Κόλλια-Τσαρουχά: Δεν είχε κακή πρόθεση για τα νησιά ο Ζουράρις – Εγώ δεν θα τα έλεγα

15/12/16 • 11:23 | UPD 15/12/16 • 11:23

Διαφοροποιήθηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι για τα νησιά η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία-Κόλλια Τσαρουχάμ, προσπαθώντας όμως να δικαιολογήσει τον Υφυπουργό Παιδείας.

Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά χαρακτήρισε τον Κώστα Ζουράρι «sui generis προσωπικότητα» προσθέτοντας ότι «δεν θεωρώ ότι είχε κακή πρόθεση γι’ αυτό που είπε για τα νησιά» αν και συμπλήρωσε ότι «εγώ, πάντως, δεν θα τα έλεγα αυτά».

Με αφορμή τις δηλώσεις, δε, των κ.κ. Παρασκευόπουλου και Τσιρώνη για τη σημαία η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης είπε, στη συνέντευξή της στο NORTH 98 ότι όσοι συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση θα πρέπει να προσέχουν τι λένε και να μην εκφράζουν προσωπικές απόψεις.

Η κυριά Κόλλια-Τσαρουχά υποστήριξε, επίσης, ότι υπάρχει μια προσπάθεια από το εξωτερικό προκειμένου να υπάρξουν εκλογές στην Ελλάδα αν και η ίδια, όπως είπε, δεν βλέπει κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενη τέλος στη συζήτηση στη Βουλή για το «μποναμά Τσίπρα» είπε ότι «χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και ενωμένοι αυτές τις δύσκολες ώρες», και κατέληξε λέγοντας πως «η ΝΔ είναι εκτεθειμένη που δεν βοηθά την κυβέρνηση στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για τη βοήθεια των κοινωνικά αδύνατων ανθρώπων».