ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία καλύπτει στέλεχος της που έκανε καριέρα με πλαστό μεταπτυχιακό

13/12/16 • 22:36 | UPD 13/12/16 • 22:36

«Αντί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να καταδικάσουν τις πράξεις του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Πολυμερόπουλου που έκανε καριέρα με πλαστό πτυχίο, του παρέχουν επί της ουσίας πολιτική κάλυψη με μια ασυνάρτητη δήλωση του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γεωργαντά», τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ιδού η «αριστεία» του κ. Μητσοτάκη

Αντί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να καταδικάσουν τις πράξεις του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Πολυμερόπουλου που έκανε καριέρα με πλαστό πτυχίο, του παρέχουν επί της ουσίας πολιτική κάλυψη με μια ασυνάρτητη δήλωση του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γεωργαντά.

Ο κ. Γεωργαντάς φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να δίνει και μαθήματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων των δημοσίων υπαλλήλων, τη στιγμή που πτυχίο γαλάζιου στελέχους λογιζόταν και πληρωνόταν από τον έλληνα φορολογούμενο ως γνήσιο επί «ελέγχων» της κυβέρνησης της ΝΔ και υπουργίας Μητσοτάκη.

Τελικά, η ΝΔ έχει τόση σχέση με την αλήθεια, όση και το πλαστό μεταπτυχιακό του κ. Πολυμερόπουλου με την επιστήμη και την αριστεία. Όμως, όσα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κι αν εκτοξεύει ο κ. Μητσοτάκης, ως πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν σε λάμψη το έργο του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.