Γιατί ο Τσίπρας είπε τον Καμμένο «μπούλη» στην Νίσυρο και, η ιστορία με τα sleeping bag [βίντεο]

13/12/16 • 16:08 | UPD 13/12/16 • 16:08

Ξάφνιασε τους πάντες ο Αλέξης Τσίπρας από την Νίσυρο, όταν δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θεωρούσε τον Πάνο Καμμένο «μπούλη», τουλάχιστον όταν ήταν φοιτητής.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θυμήθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις διακοπές που είχε κάνει πριν από χρόνια στο νησί, με μια σκηνή και ένα sleeping bag, όπως είπε. Τότε, είπε, ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον κ. Καμμένο.

«Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα «μπούλης» και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας όμως πως, αφού τον γνώρισε, του έκανε καλύτερη εντύπωση, συνδυαστικά και με την αποδοχή του από τον κόσμο.

«Έχουμε εξαιρετική συνεργασία, έχουμε κοινή αγάπη και κοινούς στόχους. Θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά», είπε ο πρωθυπουργός, καταληκτικά, αλλά ο κ. Καμμένος μάλλον είχε ήδη κοκκινίσει.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε:

«Είμαι συγκινημένος που ήρθα στη Νίσυρο. Είχα έρθει ως φοιτητής με σλίπινγκ μπανγκ. Ηταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα μπούλης».