Πορτοκαλόπιτες κέρασε ο Τσακαλώτος τους οικονομικούς συντάκτες [εικόνες]

12/12/16 • 14:48 | UPD 12/12/16 • 14:48

Ένα απρόσμενο κέρασμα δέχθηκαν οι οικονομικοί συντάκτες, οι οποίοι γεύτηκαν σπιτική πορτοκαλόπιτα χάρις στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τις πορτοκαλόπιτες που πήγε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών και ήταν… ευγενική χορηγία γιαγιάς συμμαθητή του γιού του. Ωστόσο το «αστείο» είχε ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, όταν και ο κ. Τσακαλώτος είχε «αποκαλύψει» τη… σχέση του ιδίου, της πορτοκαλόπιτας και του Βασίλη Οικονόμου αναφέρει το Koolnews.gr.

«Σήμερα το πρωί, βρήκα ένα δώρο, από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου μου, μία πορτοκαλόπιτα. Κάθε φορά που θα μιλάς έτσι στον Οικονόμου θα σου φτιάχνω πορτοκαλόπιτα μου είπε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Τσακαλώτος είχε συμπληρώσει με χιούμορ ότι «επειδή και εγώ και ο κ. Οικονόμου, προσέχουμε τη διατροφή μας, θα προσέχω πώς θα του μιλάω».

Ο υπουργός Οικονομικών θέλοντας να δώσει συνέχεια στην «πλάκα» που έκανε στη Βουλή πήγε στο υπουργείο πορτοκαλόπιτα και κέρασε τους οικονομικούς συντάκτες.