Ζαχαριάδης: Η Ελλάδα θα έχει βγει από τα μνημόνια στις εκλογές του 2019

09/12/16 • 17:28 | UPD 09/12/16 • 17:28

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Στις εκλογές του 2019, η Ελλάδα θα έχει βγει από τα μνημόνια και τις επιτροπείες και θα μπορεί να οργανώνει το μέλλον της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του πακέτου παροχών από τον πρωθυπουργό, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε πως «δεν κάνουμε πολιτική με επικοινωνιακές σκοπιμότητες, αλλά με βάση τα πολύ στενά δημοσιονομικά δεδομένα και το σκληρό πλαίσιο που βρίσκεται η χώρα».

«Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αν οι στόχοι των εσόδων δεν έβγαιναν γιατί θα έπρεπε να πάρουμε και άλλα μέτρα, για να καλύψουμε την τρύπα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια» σχολίασε, και πρόσθεσε:

«Τώρα, βγήκε ο λογαριασμός και δώσαμε αυτό το μέρισμα, το οποίο δεν θα δημιουργήσει τρύπα στα έσοδα, γιατί είναι βάσει των επίσημων στοιχείων», δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης, παραδέχθηκε όμως ότι «οι συνταξιούχοι από το 2010 έχουν αδικηθεί βάναυσα, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού τούς δίνουν μόνο προσωρινή ανακούφιση».