Κικίλιας: Ο ανέντιμος Tσίπρας μεθοδεύει την πολιτική του απόδραση

09/12/16 • 12:02 | UPD 09/12/16 • 12:02

Για κοροϊδία της κυβέρνησης προς χιλιάδες συνταξιούχους έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοαντας τις παροχές που ανακοίνωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Τσίπρας είναι ανέντιμος, παρουσιάζει ότι δίνει κάτι, ενώ έχει πάρει και θα πάρει τα τριπλάσια», είπε το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κικίλιας στην τηλεόραση του Star. Παράλληλα εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός με αυτή του την κίνηση ετοιμάζει την «απόδραση του», έχοντας όμως όπως σχολίασε «ναρκοθετήσει την χώρα για πολλά χρόνια».

«Εννέα στους δέκα πολίτες είναι θυμωμένοι με τον κύριο Τσίπρα γιατί τους κορόιδεψε», τόνισε και ορόσθεσε: «τον Νοέμβριο του 2014 η χώρα είχε μπει στη σωστή τροχιά, ωστόσο Τσίπρας και Καμμένος υποσχέθηκαν ότι θα σταματήσουν τη λιτότητα και θα σκίσουν τα μνημόνια και έτσι έριξαν την τότε κυβέρνηση».

Διευκρίνισε ότι η Νέα Δημοκρατία  δεν θα κάνει απολύσεις και συνεχίζοντας είπε: «Χρειάζονται επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις για να παράξουμε πλούτο για τη χώρα και να δημιουργήσουμε δουλειές».