Γεννηματά: Η Βουλή οφείλει να «ξεσκεπάσει» τους άθλιους σκευωρούς

08/12/16 • 13:41 | UPD 08/12/16 • 13:41

«Σκληρή» επίθεση στο περιοδικό «Documento», μέσω επιστολής που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αντικείμενο το πρόσφατο «συκοφαντικό» όπως το χαρακτηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας, επισημαίνει στο Νίκο Βούτση πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ώστε η Βουλή να συμβάλει στη διερεύνηση «για την αποκάλυψη της σκευωρίας και των σκευωρών».

«Είναι σαφές ότι το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Υπονομεύει τη λειτουργία του κοινοβουλίου και ανήκει στα καθήκοντά σας η υπεράσπιση του κύρους του κορυφαίου θεσμού της Δημοκρατίας αλλά και των μελών του» αναφέρει μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντας σε άλλο σημείο για τα στελέχη της εφημερίδας πως «είναι γνωστές οι σχέσεις τους με την κυβέρνηση και με κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες.

Δεν είναι, πλέον, κρυφό σε κανέναν ότι οι άθλιοι αυτοί δημοσιογραφικοί κύκλοι ενεργούν σε πλήρη συντονισμό με υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη. Είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που επιχείρησαν με τις γνωστές μεθοδεύσεις να εξασφαλίσουν τηλεοπτική άδεια και τώρα, ως εκδότες πλέον, δίνουν κάθε Κυριακή το δικό τους «ρεσιτάλ λάσπης»».