Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον Ερντογάν ο Καμμένος

08/12/16 • 11:47 | UPD 08/12/16 • 12:15

«Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» είπε ο υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Πρόσθεσε, δε, ότι «αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας» προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Μιλώντας στο RealFM για τις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό» και πρόσθεσε:  «οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα. Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε».

Copy link
Powered by Social Snap