Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας έχει εγκλωβιστεί – Οι Έλληνες κατάλαβαν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ

05/12/16 • 17:13 | UPD 05/12/16 • 17:13

«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή. Χρειάζεται εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία θέλει λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες και αποτελεσματικότερο κράτος για να έρθει η ανάπτυξη και να έχουν οι Έλληνες πολίτες δουλειές», τόνισε o Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λαζαρίδης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν διαθέτει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Συμφωνία Αλήθειας έχει παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση». Ανέφερε επίσης ότι το ΔΝΤ ζητάει νέα μέτρα επειδή η Κυβέρνηση έχει αποτύχει» ανέφερε και συνέχισε: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει δουλειές. Δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις. Έχει χάσει την αξιοπιστία της».

Ειδικότερα, για τον κ. Τσίπρα, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος και δεν τολμάει να εφαρμόσει αυτά που υπογράφει. Από την άλλη, δεν τολμάει να έρθει σε ρήξη και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές επειδή γνωρίζει πολύ καλά το αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε: «Το ζήτημα των εκλογών επιχείρησε να το «κλείσει» ο πρωθυπουργός, ο οποίος το είχε ανοίξει κιόλας, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματός του. Θα ήθελα να θυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που δεν άφησε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσει το έργο της, τη στιγμή που η χώρα έβγαινε από την κρίση και βρισκόταν σε ανάπτυξη».

«Πρέπει να πούμε ότι όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι εκείνη η περίοδος ήταν πολύ καλύτερη από τη σημερινή. Το τρίτο μνημόνιο κόστισε στους Έλληνες πολίτες 86 δισ. ευρώ. Χάθηκαν 21 δισ. ευρώ από τον εθνικός μας πλούτο. Κάθε οικογένεια, έχασε 6.000 ευρώ. Η καθυστέρηση στο κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης κόστισε στους Έλληνες πολίτες επιπλέον 9 δισ. ευρώ σε φόρους, ένα υπερταμείο και έναν «κόφτη» σε μισθούς και συντάξεις» συμπλήρωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία» είπε ο κ. Λαζαρίδης «βάζει πάνω από όλα τη χώρα. Σήμερα, τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες έφτασαν τα 6,2 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση είχε παραλάβει χρέη ύψους 3,8 δισ. ευρώ. Οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν καθημερινά τι σημαίνει Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Copy link
Powered by Social Snap