Λεβέντης: Οι βουλευτές μου με σχολιάζουν και με απειλούν

02/12/16 • 12:53 | UPD 02/12/16 • 12:53

Το ανταρτικο από τους βουλευτές του απασχολεί τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος επιτέθηκεσε ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα  της Ένωσης Κεντρώων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98 αποκάλυψε ότι και άλλοι δύο βουλευτές του κόμματός του είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν και ότι οι υπόλοιποι τον συζητούν στο καφενείο της Βουλής και τον απειλούν αν δεν προχωρήσει σε συνέδριο.

«Μου είπαν άλλοι δυο βουλευτές ότι είναι έτοιμοι να την κάνουν. Είναι σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Και μόνος μου να μείνω η Ένωση Κεντρώων θα πάρει στις εκλογές 10%.  Όποιος θέλει να φύγει να το κάνει τώρα, στους επόμενους συνδυασμούς θα είμαι πιο προσεκτικός για το ποιους θα βάλω. Θα περάσουν όλοι από κρισάρα. Ξέρω ότι κάθονται στο κυλικείο και με συζητούν. Με απειλούν δήθεν με το ότι δεν κάνω συνέδριο. Θα τιμωρηθούν αυστηρά από την κοινωνία».

Αναφερόμενος στον κ. Καρρά ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως δεν πήρε από τον πρώην πλέον βουλευτή του «ούτε μια ψήφο» και πως  «τον κ. Καρρά δεν τον ήξερε κανένας, ήταν φίλος του αδερφού μου και έτσι τον έκαναν εγώ βουλευτή. Τώρα μετά από τη μαχαιριά αυτή  θα κοιτάξω αν είναι με λίστα οι εκλογές ποιον θα βάλω υποψήφιο. Δεν είμαι υποχρεωμένος να βάλω τους ίδιους υποψήφιους βουλευτές».