Ζουράρις: Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, θα τους πολτοποιήσω

02/12/16 • 11:15 | UPD 02/12/16 • 11:15

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ο οποίος με αφορμή την πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής εναντίον του για τον χαρακτηρσιμό «μ@@@κες» που απέδωσε σε όσους χαρακτηρίζουν τον Κάστρο δικτάτορα.

«Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω», είπε χαρακτηριστικά  σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Είπε, δε, ότι υπήρξε δάσκαλος του επικεφαλής του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας: «Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις… δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε» ανέφερε.

Απέρριψε εξάλλου τις αιτιάσεις για τα όσα είπε, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «τέσσερις έγκριτους πολίτες … νταβατζήδες» και προέτρεψε σε αντίστοιχη κίνηση με τη βοήθεια της ΝΔ κατά του Κ.Καραμανλή.

Είπε επίσης ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση και ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φάνηκε αυτή η έλλειψη κοινωνικής αντιστοίχισης… σε ένα χρόνο το έριξε» σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας.