Τι απαντά το Μαξίμου στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση της τηλεκατάρτισης

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Τι απαντά το Μαξίμου στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση της τηλεκατάρτισης

Για μία αστοχία που διορθώθηκε κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές σχετικά με την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων απαντώντας στην αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ελεγχθεί η ποιότητα των παρεχόμενων προγραμμάτων και τόνιζαν ότι ο έλεγχος θα έχει χρονικό βάθος και θα αφορά και στα οικονομικά στοιχεία προγραμμάτων προηγούμενων ετών καθώς υπήρχαν και στο παρελθόν φανερές αδυναμίες.

«Για αυτό και η σπουδή της κυβέρνησης να αξιολογήσει υλικό εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων των ΚΕΚ μέσα σε μία ημέρα και να μην αξιοποιήσει τη δυνατότητα που έδωσε η Κομισιόν για απευθείας ενίσχυση, χωρίς μεσάζοντες, των επιστημόνων μέσω ΕΣΠΑ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του και καταλήγει: «Θα περιμένει και άλλες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των ΚΕΚ ο κ. Μητσοτάκης για να στείλει τον κ. Βρούτση σπίτι του και να ακυρώσει αυτό το φιάσκο για τους επιστήμονες;», τόνισε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την απευθείας πίστωση των 600 ευρώ χωρίς τηλεκατάρτιση στους επιστήμονες.

Παράλληλα η κ. Γεννηματά τονίζει ότι στο Κίνημα Αλλαγής νιώθουν δικαιωμένοι καθώς από τη πρώτη στιγμή είχαν καταγγείλει την απόφαση αυτή. Ενώ στρέφει τα βέλη της και εναντίον του υπουργού Εργασίας καλώντας τον σε παραίτηση.

.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version