Κάρτα μέλους με 1 ευρώ τον μήνα για διαφάνεια στα οικονομικά της ΝΔ

22/11/16 • 08:14 | UPD 22/11/16 • 08:27

Τάξη στα οικονομικά της βάζει η Ν.Δ. στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της και απευθύνεται πλέον σε όλη την

Τάξη στα οικονομικά της βάζει η Ν.Δ. στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της και απευθύνεται πλέον σε όλη την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη της οδού Πειραιώς καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του κόμματος, η οποία προσφέρει τις εξής δυνατότητες: δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της, πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της και προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της.

Οπως υπενθύμιζαν από την οδό Πειραιώς, πριν από ένα χρόνο, 405.000 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογή προέδρου και έκτοτε, μέσα στο 2016, χιλιάδες άνθρωποι έγιναν νέα μέλη της Ν.Δ. «Ηρθε η ώρα να γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Γιατί μαζί μπορούμε περισσότερα. Ηρθε η ώρα όσοι ήδη είναι μέλη να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Και όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη ενεργά μέλη της Ν.Δ. να αποκτήσουν την Κάρτα Μέλους», σημείωναν απευθυνόμενοι σε όλη την κοινωνία. Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ. Για δύο έτη η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Μάλιστα, τους τελευταίους 10 μήνες και στην προσπάθειά τους να βάλουν τάξη στο σπίτι τους, στη Ν.Δ., έχουν μειώσει τα λειτουργικά κόστη κατά 70%, ξεκίνησαν την καμπάνια «λίγα από πολλούς», εφάρμοσαν πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά τους, ψήφισαν νέο καταστατικό, που απαγορεύει τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος, και κάνουν πράξη καθημερινά το σύνθημα «η Ν.Δ. ανήκει στα μέλη της».

Οι ετήσιες δαπάνες της Ν.Δ. ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.000 ευρώ ετησίως.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου