«Πρέσινγκ» στη συγκυβέρνηση και άνοιγμα στην κοινωνία από την ΝΔ

21/11/16 • 11:19 | UPD 21/11/16 • 11:19

Υπό στενή πίεση θα βρίσκονται από σήμερα οι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, με τους γαλάζιους βουλευτές που ορίστηκαν ως τομεάρχες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον κομματικό ανασχηματισμό να παρακολουθούν ένα προς ένα τα κυβερνητικά στελέχη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα δώσει βάρος στα ζητήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας των πολιτών, προσθέτοντας στο πολιτικό λεξιλόγιό του, μετά την «αλήθεια», και την έννοια της «ελπίδας».

Στόχος του ιδίου και των συνεργατών του είναι να πείσουν την κοινωνία πως υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή στην οποία έχει εγκλωβίσει τους πολίτες το Μέγαρο Μαξίμου. Το συγκεκριμένο στίγμα δόθηκε ήδη από το σύμβουλο Στρατηγικής και Επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., Τάκη Θεοδωρικάκο, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με τον Κυριάκο! Ενωμένοι για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αξίζει να κυνηγήσουμε το όνειρο για το μέλλον της πατρίδας μας και όλων των παιδιών του ελληνικού λαού! Να ξανακάνουμε τους Ελληνες αισιόδοξους και την Ελλάδα ισχυρή! Με την ελπίδα της αλήθειας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου