Σε συγκέντρωση στην Ομόνοια καλεί το ΠΑΜΕ παρά την απαγόρευση

14/11/16 • 18:41 | UPD 14/11/16 • 18:41

Σε συγκέντρωση στην Ομόνοια την Τρίτη στις 18:30 καλεί το ΠΑΜΕ, με αφορμή την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, καταγγέλοντας ταυτόχρονα την απόφαση να μην επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις στο διάστημα της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα. Διαβάστε ΕΔΩ

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τους εργαζόμενους να ακυρώσουν στην πράξη την απαγόρευση αυτή, ενώ καταλήγει σημειώνοντας η «δήθεν βοήθεια που θα δοθεί για το χρέος, είναι κοροϊδία από την κυβέρνηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να δώσουν μαζική απάντηση στην απαγόρευση της διαδήλωσης από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ενάντια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, κύριο εκπρόσωπο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνεται αύριο 6,30 μμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κανείς δεν μπορεί να μένει απαθής μπροστά στην επίσκεψη του γερακιού του πολέμου. Στην Ελλάδα έρχεται για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτούς. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι για τον Ελληνικό λαό καθώς και για τους άλλους λαούς της περιοχής.

Καμία σχέση δεν έχει η επίσκεψη με τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, του Δ.Ν.Τ. των μονοπωλιακών ομίλων, της Κυβέρνησης και των κομμάτων που τους υπηρετούν. Όλοι είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Υπηρετούν τις ανάγκες των μονοπωλιακών ομίλων, και αυτές ικανοποιούνται με την μείωση στα κατώτατα επίπεδα της τιμής της εργατικής δύναμης, με την περιστολή των όποιων δικαιωμάτων και ελευθεριών, με την ένταση της καταστολής. Η προβολή από την κυβέρνηση, της βοήθειας δήθεν που μπορεί να υπάρξει, για το θέμα του χρέους, αποτελεί κοροϊδία και προκλητική δικαιολογία για την στήριξη των πολεμικών σχεδιασμών στην περιοχή.

Είναι μονόδρομος ο αγώνας των εργαζομένων, για την ρήξη και την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Να μην χύσουμε το αίμα μας για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση αύριο 15 Νοέμβρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ 6:30 μμ»

Copy link
Powered by Social Snap