Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου είπε αρχικά ότι όποτε είναι σε θέση εξουσίας ο κ. Χρυσοχοΐδης και ότι καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όταν τον ρώτησε όμως ο κ. Ιωαννίδης για τον Τοξοβόλο και την σύλληψή του είπε: «Σιγά τον εγκληματία!».
Πηγαίνεις σε ένα πάνελ να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα και ακούς καθηγητή πανεπιστημίου και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να λέει για τον “τοξοβόλο” σιγά τον εγκληματία! Ε μετά από αυτό καταλαβαίνεις, άλλη μια φορά,την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο εγκληματία και την τρομοκρατία #μαρκου https://t.co/PlcO700XAz
— Σάκης Ιωαννίδης (@sakisioann) February 7, 2020
![Στο γήπεδο της Τούμπας ο Φάμελλος: «Όλη η Ελλάδα πενθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/befunky-collage-55-150x150.jpg)
